Goran Bregovic pregateste lansarea noului sau album "Three Letters From Sarajevo"
2017-07-14 16:44:24

Maestrul Goran Bregovic va lansa in curand al 14-lea sau material discografic, intitulat “Three Letters From Sarajevo”.

Albumul este inspirat din puternica istorie a orasului Sarajevo si pune accentul pe convietuirea in pace a tututor oamenilor si pe o uniune a religiilor.

Potrivit artistului, momentul in care a decis sa compuna acest album a fost clipa in care a gasit o scurta poveste postata de o jurnalista CNN pe una dintre retelele de socializare.

“A CNN journalist hears of an old Jew who has been praying at the Western Wall, the Wailing Wall, twice a day each day for sixty years now, and decides to visit Jerusalem and make a documentary about his experience. She watches him pray for some 45 minutes, approaches when he finishes, and presents herself:

“I am Rebecca Smith, CNN. I hear you have been praying, in front of Wailing Wall, here for a long time?”

“Sixty years now.”

“Sixty years! That is amazing. And what do you pray for?”

“I pray for peace among Christians, Jews and Muslims. I pray that hatred and war may end.

I pray that our children may grow up into responsible beings and love their neighbours.”

“And what has this praying brought you, how do you feel after sixty years of prayer?”

“I feel like I’m talking to a wall”.”

Video: https://www.facebook.com/goranbregovic/videos/1544147128958280/

Cu siguranta, pe 29 septembrie vom asculta cateva piese extrase de pe acest album in cadrul concertului extraordinar pe care Goran Bregovic il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti.

La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale: 185 Lei categoria A, 119 Lei categoria B, 75 Lei categoria C pana pe 1 septembrie

– dupa 1 septembrie si in ziua concertului: 200 Lei categoria A, 130 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment BestMusic Live Concerts, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *