Goran Bregovic la Bucuresti: Doua categorii de bilete suplimentate si multe surprize
2015-08-18 18:36:08

00000003235-6c1c-800x800-n-31ffb2ce

GORAN BREGOVIC a dat startul turneului international care trece si prin Romania, sambata, 29 august, la Arenele Romane din Bucuresti. Turneul poarte sugestiv numele “If you don’t go crazy, you are not normal!” si trece prin tari precum Italia, Franta, Elvetia sau Rusia.

Biletele VIP si cele fara loc, din fata scenei au fost epuizate dar datorita cererii mari de bilete, organizatorii le-au suplimentat cu inca 100 de bucati din fiecare categorie. Acestea se gasesc in toate retelele si punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.

O alta veste buna este ca Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor descide showul cu un program balcanic gospel iar dupa showul Provincialii, Zurlia Orchestra vor continua cu un show special gipsy exact inainte de showul Gipsy Casual. Gispy Casual pregatesc un show de exceptie plin de surprize.

Intr-un interviu recent, artistul sarb a declarat: “Vreau sa le reamintesc oamenilor ca in secolul XXI trebuie sa invatam sa traim alaturi de oameni diferiti, care nu gandesc sau se comporta ca noi. In trecut era simplu, nu iti placea de cineva mergeai la razboi, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna si este impotant pentru univers sa avem diferite minoritati si moduri de a gandi. ”
“Cred ca pentru toata lumea este importanta educatia, doar ea ne va conduce la normalitate”, a continuat Goran Bregovic.

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra si GIPSY CASUAL.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara

Biletele in presale au preturi speciale:
160 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna (doua sectoare, stanga dreapta scenei)
100 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
60 de lei – Categoria C in picioare sau cu loc in spatele categoriei B, in Arena

In ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul VGeneration, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Va invit cu drag sa luati parte la un superb eveniment BestMusic Live Concerts powered by Europa FM, ROMANIA TV, OOPS Media si Sapte Seri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *