Go Live! Trupa Voltaj realizeaza primul ei reality show transmis pe Facebook
2016-06-02 14:31:52

De azi, 2 iunie, timp de trei zile, Voltaj va transmite live pe pagina de Facebook deplasarea spre Chisinau.

Daca in luna octombrie, Voltaj facea inimile sa bata la unison intr-un spectacol demn de cele mai impresionante scene din lume, alaturi de orchestra condusa de catre Simona Strungaru, acum, celebra trupa porneste spre Chisinau si realizeaza primul reality-show.

“Voltaj si prietenii din Moldova: drumul spre Chisinau”, primul reality-show al trupei, va fi transmis live pe pagina de Facebook a trupei (www.facebook.com/Voltaj) in perioada 2 iunie – 4 iunie. Reality-show-ul Voltaj va surprinde momente inedite, situatii amuzante sau dimpotriva, jurnalul de calatorie al uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania.

“Vor fi mai multe filmulete pe zi in care va vom arata ce inseamna pentru noi un concert”, spune Calin Goia.

Pe parcursul celor 3 zile, pe pagina de Facebook a trupei, se vor desfasura concursuri, iar castigatorii vor fi desemnati dintre cei care urmaresc episoadele live-ului.

Concertul “Voltaj si prietenii din Moldova” va avea loc pe 4 iunie, iar invitatii vor fi Nicoleta Nuca, Pavel si Cleopatra Stratan, Guz si Kapushon, Nelly Ciobanu.

Va invit cu mare drag sa fiti cu ochii pe Voltaj sa vedeti ce surprize va asteapta, apoi sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *