Go Go Go! Paula Both și Emy Alupei colaborează pentru prima oară
2020-11-19 18:57:45

Paula Both și Emy Alupei colaborează pentru prima dată și împreună dau startul la distracție. Cele două artiste lansează „Go Go Go”, un single fresh, dinamic, cu good vibes și un clip plin de culoare. Cu muzica scrisă de către Costi și versurile compuse de către Emy Alupei alături de Alina Manolache, „Go Go Go” este o piesă catchy ce îmbină mai multe stiluri muzicale. Atât piesa, cât și clipul te duc cu gândul la zilele fun petrecute alături de nelipsita gașcă de prieteni.

La vârsta de doar 12 ani, Paula Both se poate lăuda cu un portofoliu artistic impresionant. A participat la „Vocea României Junior”, „Next star” și are peste 60 de trofee din competițiile naționale și internaționale de canto. Mai mult decât atât, Paula este model și actriță, iar anul acesta a fost selectată să interpreteze rolul Serenei din musical-ul „Legally Blonde”, ce se va juca pe Broadway. De-a lungul timpului, artista s-a făcut remarcată ca model în România, dar și în străinătate, iar în urmă cu doi ani a câștigat titlul „Little Miss World” în Grecia.

În vârstă de 21 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În această primăvară, artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, unde apare alături de Iancu Sterp, cel care i-a fost adversar în Republica Dominicană. La finalul lunii octombrie, artista a surprins publicul cu o super colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube. Recent, Emy Alupei a părăsit competiția „Bravo, ai stil Celebrities!” la care a participat timp de câteva săptămâni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *