Global Talent United își consolidează portofoliul cu doi sportivi de excepție: Andrei Roşu și George Baltă
2020-02-06 19:46:31

Parte din evoluția portofoliului, Global Talent United anunță semnarea sportivilor Andrei Roşu și George Baltă, reprezentând în exclusivitate imaginea publică a acestora.

Andrei Roşu, 43 ani, este sportiv de anduranță, blogger, scriitor și speaker motivațional, organizator de evenimente caritabile și susținător al unor proiecte sociale.

În competițiile sportive la care a participat până în prezent, a reușit să obțină recorduri naţionale şi mondiale, printre care:

– primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor).

– câştigător al cupei mondiale de ultra-triatlon, proba de triplu Ironman, şi vice-campion al probei de cvintuplu Ironman şi finisher al unui Deca Ironman – concurs care presupune parcurgerea a 38 de kilometri de înot, 1.800 de kilometri de pedalat şi 420 de kilometri de alergare.

– creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori şi fondator al primei platforme de fundraising & running din România, TRANSMARATON.

– primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, în cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume, care include 140 kilometri de alergare, 50 kilometri de înotat şi 300 kilometri de pedalat.

Toate aceste rezultate au fost înregistrate extrem de repede, el începând să se antreneze abia în 2010, din dorinţa de a deveni un model pentru copiii săi, iar primele lecţii de înot le-a luat abia la 35 de ani.

“În ultimii 10 ani m-am reinventat constant, pentru a deveni şi a rămâne un model pentru copiii mei şi pentru cei care îmi apreciază evoluţia ca sportiv, ca părinte, ca membru al comunităţii, ca om. Asta a însemnat să ies din zona de confort şi să accept noi provocări, care să mă transforme într-o persoană capabilă să le ducă la bun sfârşit. Pentru următorii ani, mi-am propus ca mesajele şi acţiunile mele să inspire şi să ajute cât mai mulţi oameni, iar parteneriatul cu Global Talent United, pe care mi-l doream de mult timp, este un pas important pentru a îmi atinge obiectivele”, declară Andrei Roşu.

George Baltă, 34 ani, este fostul rugbyst, a cărui carieră sportivă a fost întreruptă din cauza accidentului suferit în timpul unui meci, în urmă cu 14 ani, când a fost lovit în ceafă. Deşi medicii i-au acordat diagnosticul de coloană vertebrală cervicală fracturată și numai trei ore de trăit, astăzi George Baltă este absolvent de studii universitare, are trei locuri de muncă şi a devenit un model de urmat.

Deţine un job stabil în telecomunicaţii, colaborează cu o editură și contribuie pe site-ul Federației Române de Rugby. Este invitat la diverse evenimente, unde este speaker motivațional. A ajuns să-și poată mișca mâinile, participă la maratoane de zeci de kilometri, sare cu parașuta și iese învingător din provocările vieții în fiecare clipă a existenței sale. Jumătate de zi și-o petrece făcând exerciții de recuperare și speră ca, într-o zi, să poată merge din nou. În plus, de patru ani e și model în scaun cu rotile.

“Să fiu în portofoliul Global Talent United, agenție care reprezintă artiști și creatori de conținut mari din țară noastră, este o onoare pentru mine. Obiectivele mele, și pentru acest an, sunt să fac oamenii să conștientizeze că viața este scurtă și că ar fi bine să aprecieze mult mai mult fiecare clipă petrecută în ea. Să se bucure de prezent, pentru că asta este tot ce contează. În continuare, îmi doresc ca, prin cursele mele de alergare în scaun cu rotile, să ajut copiii aflați în suferință”, declară George Baltă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *