Global Records semnează 42% dintre piesele prezente în top 100 Mediaforest Spring Chart!
2020-05-27 18:43:58

Mediaforest a publicat topul celor mai ascultate piese românești la radio din primăvara 2020, iar Global Records semnează 42% dintre acestea.

În top 10, șapte piese sunt Global Records, casa de discuri semnând totodată și primele 4 piese din top 5. Acestea sunt: DJ Project feat Andia – Retrograd (locul 1), Carla’s Dreams – Seară de seară (locul 2), INNA feat Vinka – Bebe (locul 3) și Roxen – Ce-ți cântă dragostea (locul 4).

Piesele artiștilor Global Records au însumat peste 27.000 de play-uri în această primăvară la radiourile din România. Cei care se regasesc în Top 100 sunt: Carla’s Dreams cu 7 prezențe; Irina Rimes, The Motans si Delia cu câte 5 prezențe; Killa Fonic și Antonia cu câte 3 prezențe; DJ Project cu 3 piese, Roxen cu două apariții în Top 10, Minelli cu 3 prezențe, SICKOTOY, Vanotek, AMI și INNA cu câte 2 prezențe, alături de Alina Eremia, Diana V, Mark Stam, Faydee, Dan Bălan, Karmen cu piesa Lock My Hips, Alexia, Lariss cu piesa Dale Papi, ADDA cu Arde și WRS.

Piesele artiștilor Global Records au milioane de vizualizări și pe YouTube și sunt prezente și în magazinele digitale, unde sunt ascultate de oameni din întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *