Global Records continuă seria THE SESSION cu AMI și clipul piesei Ora mea exactă

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

AMI vine cu o surpriză pentru fanii ei, o piesă dinamică, pozitivă, cu un aer foarte fresh, Ora mea exactă. Clipul o prezintă pe artistă cu un look glam și plină de energie, exprimând prin muzică trăirile din versuri și intensitatea sentimentelor dintr-o relație.

“Pentru că în ultima vreme am lansat o serie de balade și mi-am obișnuit publicul cu piese mai sensibile, am simțit nevoia să vin cu ceva mai ritmat de data asta, cu un aer fresh, dinamic. Iar > este una dintre acele piese care iți dau un vibe pozitiv. > descrie prin prisma timpului poveștile de iubire pe care le avem și cât de reale sunt ele. > e unul dintre versurile piesei, care ne spune cu precizie intensitatea la care simțim într-o relație”, a declarat AMI.

Melodia Ora mea exactă a fost compusă de Alex Pelin și Adi Colceru – muzica, Alex Pelin și Maria Voiculescu – versuri, Adi Colceru – producție. Regia videoclipului este semnată de Șerban Racovițeanu, imaginea de Paul Tatcu, iar montajul a fost realizat de Vlad Dicianu.
THE SESSION vine cu noi surprize din partea artiștilor Global Records, care lansează luna aceasta piese de suflet, în ale căror videoclipuri, filmate într-un spațiu geometric, accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecăruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe TV, în exclusivitate pe Music Channel.

Păreri?

Comentarii