Global Records continuă seria Home Edition cu o nouă lansare: ANTONIA - "Muți" cu videoclip filmat acasă la artistă
2020-04-15 20:56:38

Global Records continuă proiectul numit Home Edition prin care artiștii arată că acasă suntem bine.

La câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere acasă, Antonia le face cadou fanilor piesa “Muți” cu un videoclip filmat chiar în casa artistei.

“Videoclipul pentru “Muți” a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol. Abia aștept să îl vedeți!”, a spus Antonia.

“Muți” este o piesă de dragoste, sensibilă, compusă de Alex Pelin, Amedeo Chiriac și Vlad Lucan, produsă de Vlad Lucan. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan, producție video Loops Production, montaj Robert Daragiu.

“M-am îndrăgostit de piesa “Muți” de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada aceasta, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii”, a spus ANTONIA.

Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat și ei videoclipuri acasă, în cadrul Home Edition, piese ce urmează să fie lansate în perioada următoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *