GJan lanseaza single-ul si videoclipul „Wasn't Easy"
2017-03-21 22:15:36

GJan revine cu un nou single care se numeste “Wasn’t Easy”, lansat impreuna cu videoclip oficial. Piesa a fost compusa de Greta Jančytė (compozitoare si vocea GJan) si produsa de Rokas Jansonas.

„«Wasn’t Easy» vorbeste despre acel tip de relatie in care unul din cei doi parteneri nu face niciun efort, iar celalalt oboseste sa fie cel care cedeaza mereu doar pentru a salva relatia. Desigur, personajul principal este fata care nu mai are alta varianta decat sa-l paraseasca pe baiat. Astfel, pretinde ca nu ii mai pasa de relatia lor, desi inca il mai iubeste. Asa ca se confrunta cu o adevarata provocare, aceea de a-l lasa sa plece.” a spus Greta.

Videoclipul a fost filmat in apropierea Bucurestiului, concept si regie NGM Creative (Bogdan Paun regie, Alexandru Paun DoP), make-up Dana Petrina, styling Magda Dork, making of foto Alex Chitu.

„Videoclipul a fost filmat intr-un vechi palat din apropierea Bucurestiului. Arata absolut superb, insa dupa ce Alex Chitu, fotograful, mi-a povestit ca a citit intr-un articol faptul ca multi oameni au fost ucisi in subsol, am inceput sa imi imaginez ca sunt fantome peste tot. Glumesc, dar tot am simtit ceva ciudat si infricosator in aer. In ciuda acestui lucru, chiar imi place videoclipul si sper ca si celor care ne asculta le va placea.” a declarat Greta.

Single-ul anterior lansat de GJan cu Global Records se numeste “Wild”, lansat cu videoclip regizat de Roman Burlaca.

Greta Jančytė este o artista de 21 de ani ale carei single-uri de debut “Not Afraid” si “Tattoo” au transformat-o intr-o artista cunoscuta peste tot in Lituania.

Dupa lansarea “Tattoo”, toate radiourile o difuzeaza in heavy rotation si incepe sa aiba concerte.

Anul acesta, GJan va lansa albumul care include single-ul “Wild” impreuna cu Global Records.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei GJan, “Wasn’t Easy”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *