Giulia lansează „Absent"
2020-11-26 17:54:37

După ce a cucerit publicul cu piesele sale, Giulia lansează „Absent”, o poveste de iubire sensibilă spusă în versuri, o călătorie a inimii în timp și amintiri, relații pierdute și răspunsuri ce încă întârzie să apară. Compusă de către Roland Kiss alături de Miruna Iova și Ana Măria Stancu, „Absent” este o piesă emoționantă despre o iubire pură, ce nu a reușit să câștige lupta. Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de The Storyalist, ce surprinde în întregime mood-ul piesei, iar protagonistă este chiar Giulia, ce se pierde în trecut și își amintește lucrurile ce cândva o aduceau aproape de sufletul pereche.

„Marea mea iubire rămâne muzica, iar în perioada asta în care trebuie să ne dăm voie să ne simțim mai mult decât am făcut-o vreodată și să fim mai prezenți decât am fost în trecut, am considerat că este momentul potrivit pentru ca acest proiect să ajungă la voi. Nu e doar un cântec și nu este doar un videoclip, este modul meu de a-mi arăta recunoștința pentru tot ceea ce am: familie, prieteni, inspirație. Am așteptat un an să lansez un proiect pe care l-am construit cu tot sufletul și asta pentru că uneori suntem absenți din ceea ce iubim să facem iar regăsirea pasiunii este momentul cel mai potrivit pentru a îndrăzni mai mult. Sper să vă dați voie să simțiți mai presus de distanțe și bariere, cu sufletul deschis și cu încredere că puteți fi fericiți cu adevărat”, povestește Giulia.

Giulia sau #badassmom, așa cum este cunoscută în România, îmbină perfect muzica și meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlog-urile pe care le face pe propriul canal de YouTube. Artista a lansat de-a lungul timpului nenumărate hituri ce au cucerit publicul. După ce a fost solista trupei DJ Project și a surprins publicul cu hituri precum „Nu”, „Regrete” și „Mi-e dor de noi”, Giulia s-a concentrat pe cariera solo.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *