Girl Power: Tove Lo, Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA lanseaza piesa "bitches"
2018-06-07 20:26:34

Tove Lo, artista nominalizata la premiile Grammy, si-a unit fortele cu Charlie XCX, Icona Pop, Elliphant si Alma si au o poveste de aproape 6 minute despre fete la putere.

Piesa “bitches” este inclusa pe albumul “Blue Lips”, de pe care Tove a lansat si single-ull “Disco Tits”.
Videoclipul este regizat tot de catre o femeie, Lucia Lucia Aniello, iar personajele principale sunt Paul W. Downs si Jessy Hodges, care trec printr-o serie de situatii destul de inconfortabile. Echipa badass este completata de catre patru dintre cele mai fierce artiste.

“Piesa a fost compusa cu atitudine si personalitate si din acest motiv era necesar ca videoclipul sa fie in directia aceasta. Nu puteam sa lucrez cu alt regizor decat cu Lucia, care a inteles perfect ideea piesei. Nici nu mai este nevoie sa spun cat de onorata sunt ca am alaturi de mine 4 artiste cu voci mind-blowing”, declara Tove Lo.

“Am fost foarte entuziasmata cand Tove m-a intrebat daca vreau sa fac parte de pe track-ul ‘Bitches’. De altfel, am colaborat cu fiecare dintre celelalte artiste, de-a lungul timpului, fie ca vorbim de sesiuni de compus, show-uri sau colaborari muzicale si tocmai, datorita acestui fapt, a fost totul fun si usor. Asta este gasca ideala”, adauga Charli XCX.

Icona Pop: “Tove Lo este una dintre prietenele mele bune si am acceptat instant sa colaboram. Fiecare artista este diferita si, totdata, fiecare este o boss-lady. Impreuna ne-am simtit ca Spice Girls in 2018”.

ALMA: “Tove Lo este una dintre cele mai sweet personae din lume! De fiecare data cand lucram impreuna, ea are grija ca toata lumea sa se simta bine. Si da, ‘bitches’ este unul dintre proiectele cele mai fun si usoare pe care le-am facut.”

Luna aceasta, Tove Lo va participa ca headliner in cadrul paradei LGBT si va ajunge pe 10 iunie la LA Pride si pe 23 iunie la NY Pride.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *