Gipsy Casual - vedete in Turcia! Goran Bregovic e fanul lor!
2015-09-01 17:46:30

Gipsy Casual

Este anul provocarilor pentru ei! Trupa Gipsy Casual a avut un sfarsit de weekend incarcat. Printre concertele pe care le-au avut de onorat s-au aflat si recitalul de o ora din deschiderea spectacolului lui Goran Bregovic de la Arenele Romane, urmand ca apoi duminica sa faca un show total la botezul fetitei lui Pepe, Rosa. Si asta nu e tot! Gipsy Casual a primit vestea ca piesa “Kheluska” e “vedeta” in Turcia, membrii trupei fiind doriti acolo pentru a face un adevarat tur de forta pe la radiourile si televiziunile din Turcia.

Dupa ce anul trecut au fost pe locul 5 in top Shazam Turcia cu piesa ” Bate toba mare”, Gipsy Casual a ajuns acum in acelasi top pe locul 2, dar cu “Kheluska” (https://www.youtube.com/watch?v=pJ_pTv5BzRg). Tot cu “Kheluska” ei se situeaza pe locul 2 in topul Pal Station din Turcia. (http://palstation106.com/haftalik_hot_40_listesi.html).

“Am avut un weekend incendiar. Ne-am simtit foarte bine in deschiderea concertului lui Goran Bregovic. Inainte sa intram pe scena la Arenele Romane, Goran ne-a zis ca ne place foarte mult si ca e fanul nostru. Ne-am simtit coplesiti! In recitalul nostru am venit cu un alt sound, cu balkanic dance-ul, dand un alt vibe acestui eveniment”, a declarat Mihai de la Gipsy Casual.

“Ne bucuram ca suntem placuti in Turcia si abia asteptam sa ne reintoarcem acolo la o sesiune de interviuri pentru cele mai importante posturi de radio si TV de la ei”, a mai adaugat Mihai de la Gipsy Casual.

“Am inceput colaborarea cu Gipsy Casual in 2014 si ma bucur ca incepem sa culegem roadele muncii noastre. Mi-as dori ca Gipsy Casual sa fie apreciati si in Romania macar 50% din cat sunt de apreciati in zona balcanica a Europei” – Marius China – Manager Sprint Music.

Mai jos va invit sa dam un (re)play videoclipului pe care Gipsy Casual il promovaeaza in prezent, “Let me go”, o colaborare inedita cu Starchild!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *