Giorgio Kampo lanseaza cel de-al treilea single dance, “By My Side”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Giorgio Kampo lanseaza cel de-al treilea single dance, “By My Side” .Chiar daca astazi este vineri 13, noi nu suntem superstitiosi si credem ca piesa de azi este un motiv de bucurie pentru toti ascultatorii de muzica dance.

Dupa lansarea celor doua piese ce s-au auzit toata vara pe radio la DanceFM, Giorgio Kampo revine cu un nou single pentru a marca inceputul toamnei. “Falling” si “Rap Brothers”, lansarile recente alaturi de echipa I NAME IT, au ajuns in topul “Top 20 DanceFM”, piesa “Falling” fiind scorata a 6-a in cele mai ascultate piese.
Giorgio Kampo si-a facut debutul in anul 2004 cand a mixat in cele mai cunoscute locuri din Bucuresti, ca mai apoi, sa ajunga sa fie recunoscut si la nivel international pentru stilul sau unic de a mixa. Dupa ce a fost Dj pentru “El Paradiso” in St. Moritz in Elvetia, acesta a decis sa lase muntele pentru mare, ajungand sa fie DJ-ul principal al celor de la “Les Palmiers” in St. Tropez.

Datorita experientei internationale, Giorgio Kampo reuseste sa se conecteze cu publicul intr-un mod unic de fiecare data, pastrand interactiunea la un nivel inalt cu fiecare reprezentatie a sa.

Pareri?

Comentarii