„Ghost": Carine lanseaza un single fresh
2019-02-12 15:45:42

Carine lanseaza un nou single: „Ghost”, compus de catre Irina Rimes impreuna cu DJ Sava si Alex Cotoi. O poveste de dragoste din trecut ce bantuie prezentul, „Ghost” este un single fresh ce i se potriveste perfect vocii frumoasei artiste.

„Pentru mine reprezinta mai mult decat un single foarte bun. este o poveste lunga ce a inceput acum doi ani. Este o piesa prin care m-am descoperit si prin care am reusit sa-mi transmit toate emotiile in toata aceasta perioada. Cand am incercat sa o cant pentru prima data, era si Irina langa mine si imi spunea sa am incredere fiindca aceasta piesa o pot canta doar eu sau ea. Single-ul acesta a adus schimbari radicale in viata mea si multi oameni frumosi alaturi de care am ajuns sa lucrez si la care nu m-as fi asteptat vreodata. In urma cu doi ani, totul era doar un vis, acum totul se intampla”, declara Carine.

In septembrie 2018, Carine a lansat „No Time”, o piesa dance cu un videoclip misterios, plin de culoare. Dupa succesul colaborarii lui Carine cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, a urmat “Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Vara trecuta, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *