Georgia lanseaza o piesa cu un mesaj puternic pentru fani!
2017-02-08 20:37:39

Georgia, fosta concurenta de la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu, lanseaza astazi piesa cu care artista a urcat pe scena in fata juriului de la Eurovision.

Georgia este la prima participare la Eurovision, si este entuziasmata sa ia parte la acest concurs pe care il urmareste cu emotie din copilarie.

Intalnirea dintre piesa si Georgia s-a produs intr-un mod neasteptat, artista primind propunerea de colaborare cu doua compozitoare suedeze, care s-au declarat cucerite de carisma, vocea si personalitatea Georgiei.

De la piesa de debut, intitulata sugestiv “Ambition”, Georgia demonstreaza prin perseverenta, dedicatie si talent ca isi doreste sa impresioneze un public cat mai mare cu piesele sale.

Despre piesa, Georgia declara: “Piesa “Unblock” mi-a placut de la prima auditie. M-am regasit in versuri si imi doresc ca cei care asculta piesa sa primeasca de la mine o portie de zambet, voie buna si curaj pentru fiecare zi.”

“Unblock” este o piesa despre puterea de a darama ziduri si de a urma visele oricare ar fi drumul indicat de ele!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Unblock”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *