Gazda emisiunii "O data-n viata" a ales sa-si petreaca anul acesta vacanta in Grecia, optand pentru o insula cu mare incarcatura istorica - Rhodos
2016-06-17 19:38:12

Vedeta TVR si gazda emisiunii “O data-n viata” s-a relaxat si si-a incarcat bateriile pentru noile proiecte, in insula Rhodos. Timp de o saptamana, Iuliana a pus pe silent telefonul si s-a bucurat de mare si de soare, dar si timp de calitate petrecut in familie.

“Cred ca oricare dintre insulele Greciei e frumoasa pur si simplu! In fiecare exista acelasi aer romantic, de poveste, absolut cuceritor. In Rhodos e la fel. Rasaritul si apusul …o poezie!

Aici a fost ridicata una dintre cele 7 minuni ale lumii, Colosul din Rhodos. Orasul medieval, Patrimoniu UNESCO este unic. M-am lasat purtata de stradutele mici, cu taverne cochete si magazine in care gasesti de la arme vechi pana la costume de epoca, cu flori pretutindeni, cu oameni deschisi, prietenosi care se bucura ca esti acolo, ca-i descoperi, iti ofera o bere (la cizma, ceva urias:))) sau un vin specific zonei, vinuri cu traditie extrem de bune! Acolo pestele si fructele de mare se gatesc in atatea feluri incat vacanta a fost prea scurta sa le pot incerca pe toate. Absolut delicioase. Ca sa nu mai vorbesc despre dulciuri:) O calatorie ca o poveste, de fiecare data in Grecia! Deja mi-e dor…”, a marturisit Iuliana Tudor, care pregateste noi surprize telespectatorilor sai fideli de la TVR.

Voi unde va petreceti vacanta de vara? Va astept cu propuneri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *