Gașca Zurli se implică în campanie J4D
2018-04-17 14:06:08

Gașca Zurli susține copiii în dificultate de la Fundația CID. Este vorba de peste 100 de copii care au nevoie de îngrijiri speciale pentru că suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infestați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau au fost abandonați, unii dintre ei încă de la naștere.

,,Acești copii există. Putem întoarce capul într-o parte și să ne prefacem ca nu îi vedem. Dar ei există. Și nu pot să meargă singuri la toaletă și nici să ducă un pahar cu apă la gură. Pentru asta și pentru fiecare gest pe care îl fac, au nevoie de ajutor. Noi putem să susținem oamenii care îi ajută.”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

În sprijinul copiilor de la Fundația CID și-au anunțat până acum susținerea personalități importante precum Simona Halep, Cristina Vărzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iureș, Ștefan Bănică Jr. sau Dumitru Prunariu, care s-au alăturat campaniei Jeans4Dreams.

Fondată în anul 1990, Fundația Copii în Dificultate, prima organizație caritabilă din România, are scopul de a oferi siguranță, îngrijire medicală, speranță și afecțiune copiilor atinși de maladii incurabile sau aflați în fază terminală, a copiilor infestați cu HIV/SIDA, a celor cu tulburări din spectrul autist sau copiilor abandonați.

Păreri?

Credit foto: Denis Oros

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *