GÂNDURI ÎNȚELEPTE DESPRE VIAȚĂ CARE VĂ VOR MARCA!
2018-09-01 13:13:45

Fericirea este o alegere. Iar dacă învățăm să trăim frumos, o facem doar pentru noi. Nu aveți nimic de demonstrat, nu sunteți în competiție cu nimeni. Trebuie doar să trăiți liber.

IATĂ CÂTEVA GÂNDURI DESPRE VIAȚĂ PE CARE, CU SIGURANȚĂ, LE VEȚI ȚINE MINTE!
“Patru lucruri sunt imposibil de întors: Piatra, care a fost aruncată… Cuvântul, care a fost spus… Momentul, care a fost ratat… și Timpul, care a trecut…”.

“Atunci când iubești de mult timp, oamenii încetează să mai observe. Atunci când ierți multe – oamenii încep să se folosească de asta. Atunci când ești gata de orice – oamenii încetează să mai aprecieze. Și numai atunci când pleci, oamenii înțeleg cât ai fost de important”.

“Nu există relații fără certuri și supărări. Oamenii puternici se ceartă, se supără și rămân împreună, iar cei slabi caută pe altcineva…”.

“De când mă țin minte îmi este frică să pierd oamenii, pe care-i iubesc. Uneori mă întreb, există măcar cineva care se teme să mă piardă pe mine?”.

“Cu timpul ura dispare, supărarea trece, furia se stinge, iar dezamăgirea îi separă pe oameni pentru totdeauna”.

“Trebuie să știi să închizi o carte plictisitoare, să pleci de la un film neinteresant, să demisionezi de la un loc de muncă prost și să te desparți de oamenii, care nu te apreciază”.

“Atunci când arunci cu noroi în cineva, ține minte că acesta poate să n-ajungă la el, dar va lăsa neapărat urme pe mâinile tale”.

“Rănile, pe care ți le-au făcut cei apropiați, nu le vindecă nimeni. Ei au știut unde să lovească”.

“Dacă vei reuși să găsești pe cineva, pe care vei putea îmbrățișa și închide ochii în fața lumii, vei fi un norocos – chiar dacă va dura doar un minut”.

“Să te superi și să ai resentimente este ca și cum ai bea otravă în speranța că aceasta îi va omorî pe dușmanii tăi”.

“Toate lamentările noastre referitor la ceea de ce am fost lipsiți provin de la insuficiența de recunoștință pentru ceea ce avem”.

“Niciodată nu poți ști cine merită încrederea ta. Cei mai apropiați uneori te trădează, iar cei mai străini te ajută într-un mod surprinzător”.

“Nu încerca să corectezi trecutul. Mai bine depune efort să nu-ți distrugi viitorul”.

“Există o categorie uimitoare de oameni, care cred că pot trăda pe cineva, iar după ce așteaptă puțin, pot reveni pentru a continua relația de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”.

“Uneori, cei pe care i-ai putut ierta, deja nu mai vrei să-i îmbrățișezi…”.

“Atunci când te plângi că soțul te enervează, imaginează-ți câte fete visează să se căsătorească. Atunci când te plângi că nu te ascultă copiii, amintește-ți câte familii nu pot concepe. Prețuiește ceea ce ai”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *