Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) lansează podcastul Povești total irelevante

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Începând de astăzi, pe canalui de YouTube Gabriela Atanasov (https://www.youtube.com/gabrielaatanasov) este disponibil podcastul Povești total irelevante, semnat de Gabriela. Proiectul a început ca un răspuns ironic față de conținutul inutil din social media, publicat uneori fără un anumit scop.

 

Cu toții am văzut în social media conținut de tipul <<Hei, ce mai faceți? M-am trezit, acum mă duc să-mi beau cafeaua.>>. Acel oversharing este total irelevant pentru public și consider că în loc să se profite de această minune a comunicării numită internet și să comunicăm lucruri cu adevărat relevante pentru societate, să încercăm să ne educăm publicul într-o anumită direcție sau să împărtășim din cunoștințele noastre, ajungem să plafonăm și mai mult”, a spus Gabriela.

 

Deoarece hashtagul folosit de Gabriela pe pagina ei de Instagram Sweet Paprika, #povestitotalirelevante, a ajuns rapid la urmăritorii ei, care își doreau să existe și un podcast cu acest nume, în care sunt abordate pe larg temele din social media, a luat naștere acest proiect.

 

“Acest contrast a dat naștere unei nevoi a publicului de a mă auzi mai des atât singură, cât și cu invitați. Acest podcast este realizat din cerere, nu am venit eu neapărat cu oferta. Și iată-mă aici, lucrând în studioul de podcasturi, creat în parteneriat cu Global Records, care mă ajută să dau glas multor povești cu și despre oameni, cariere și situații diverse. Ne propunem să aducem un podcast săptămânal și promitem să venim cu multe surprize, rămâneți pe fir!”, completează Gabriela Atanasov.

 

Podcastul va cuprinde discuții cu caracter general, din diverse domenii, iar periodic va fi construit de Gabriela, împreună cu soțul ei, Patrick Popa. Cei doi vor vorbi despre viața de cuplu și de părinți, iar aceste episoade speciale vor fi denumite Ora de vin, fără chin.

Păreri?

Comentarii