Gabi Balint – prezenta inedita pe scena PROCONSUL - DUETE, de la Beraria H, de pe 7 mai
2016-05-06 14:50:00

Pe 7 mai, incepand cu ora 22:30, pe scena din Beraria H, PROCONSUL vor sustine un concert extraordinar alaturi de invitatii lor, cu care vor canta in duet piese cunoscute ale trupei.

Pe langa nume consacrate din industria muzicala romaneasca, cum ar fi Adi Despot, Alexandra Usurelu, Ioan Gyuri Pascu si AMI, un nume neasteptat se afla pe lista invitatilor.

In ziua in care se implinesc 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor, Gabi Balint va fi pentru prima data pe o scena, cantand live, in fata unui public numeros. Omul dupa al carui gol s-a strigat “Am castigat Cupa Campionilor” a ales sa sarbatoareasca implinirea celor 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor alaturi de prietenii sai din trupa Proconsul.

Desi marea lui iubire ramane fotbalul, una dintre pasiunile cunoscutului fotbalist este muzica, in 1996 lansand un album instrumental realizat integral de el. Pasiunea pentru muzica a dezvoltat-o mai ales in serile pe care le-a petrecut in restaurantul unde canta tatal sau, asa cum a declarat intr-o postare pe pagina lui de Facebook: “Mi-au prins bine si serile alea. Nu doar ca mi-am dezvoltat viteza, dar si urechea muzicala. Asa am ajuns mai tarziu sa fac si eu putina muzica. Cand jucam in Spania mi-am facut acasa un adevarat studio de inregistrari. Sintetizator, mixer, boxe, efecte de sunet, computer… In timpul liber compuneam muzica instrumentala. Toate starile prin care treceam erau exprimate in melodii.”

PROCONSUL invita toti fanii si iubitorii de muzica sa petreaca impreuna o seara extraordinara.

Biletele se gasesc la locatie, in seara spectacolului si pe

https://www.iabilet.ro/bilete-proconsul-duete-beraria-h-25367/

http://www.bilete.ro/concert-proconsul-duete-07-mai-2016

Asadar, va invit cu mare drag la acest eveniment, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *