Franny ne prezinta versiunea acoustica a piesei “Halucinogen”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Franny duce muzica la un nivel personal, acompaniata de pian, intr-un acoustic session special. Artista a reinterpretat piesa sa de debut – Halucinogen – alaturi de piesele „Dindi” (Antonio Carlos Jobim) si „Dirty Dirty” (Charlotte Cardin), oferind si un medley de hit-uri romanesti.

„Iubesc sa cant la pian, chiar daca nu am avut ocazia sa arat asta prea mult. Este un proiect foarte personal, cu cateva din piesele mele preferate: «Dindi» de Antonio Carlos Jobim, pentru particica mea de suflet in care rasuna jazz-ul, dar si «Dirty Dirty» de Charlotte Cardin. Spre final am ales sa mixez si cateva dintre hit-urile romanesti. Mi-a facut placere sa prezint si «Halucinogen» intr-o varianta acustica, exact ca o «culoare» diferita pentru cei care au simtit piesa impreuna cu mine inca de la inceput.” – Franny

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti.

Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian, printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.

Artista a debutat in primavara anului trecut cu single-ul „Halucinogen”, urmata de „Drama Queen” (feat. Kovia) si „Recunosc”.

Pareri?

Comentarii