Franny lanseaza piesa "A mai", in colaborare cu Joylin
2020-04-10 15:48:39

“A mai”, colaborarea dintre Franny si Joylin, este o piesa cu productie pop-urbana la care se imbina perfect vioara lui Joylin. Aceste imbinari de sunete transforma melodia intr-o calatorie prin ganduri si sentimente pe care o putem face oricare din noi in propriul univers.

“A mai este o piesa care vorbeste despre o iubire confuza, o iubire in care zilele trec, dar claritatea sentimentelor este pusa la indoiala de intrebarea : este vorba doar de placere, sau e mai mult de atat?” – Franny

Franny este o tanara artista din Bucuresti, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 6 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. Fiind convinsa inca de cand era copil ca doreste sa urmeze o cariera in muzica, a luat totul cat se poate de in serios, iar in prezent este stundenta in anul 4 la Universitatea Națională de Muzică București, sectia Compozitie Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoara de pian in cadrul unei scoli private din Bucuresti. 
Franny nu este straina scenei, avand primele reprezentatii la o varsta foarte frageda. De atunci, artista se bucura de o serie de premii nationale si internationale la concursuri de pian printre care Premiul la Concursul International Jeunesse Musicales din cadrul EuropaFest.
Pareri?
https://www.youtube.com/watch?v=uyvZwBdab80
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *