Franny lanseaza o reinterpretare proprie a hitului "Tip Toe"
2018-04-05 17:38:44

Dupa ce a debutat in urma cu o saptamana cu un medley inspirat de Bruno Mars, Franny lanseaza astazi o reinterpretare proprie a celui mai nou single Jason Derulo – Tip Toe (feat. French Montana)

Inspirata atat de pasiunea pentru pian, cat si de artistul american, Franny reinterpreteaza in stil propriu al treilea single extras de pe noul album Jason Derulo – “777”.

La doar 21 de ani, Franny isi dedica fiecare minut muzicii, fiind studenta la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, predand in particular lectii de pian si compunand muzica.

“Tip Toe”, lansat in colaborare cu rapperul French Montana, este al treilea single extras de pe albumul “777”, dupa hit-urile “Swalla” si “If I’m Lucky”. Cel de-al cincilea material discografic al artistului, “777” urmeaza a fi lansat in decursul acestui an.

In paralel, Franny se pregateste de lansarea single-ului de debut – Halucinogen, ce va avea loc in decursul saptamanii viitoare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna reinterpretarea proprie a piesei “Tip Toe”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *