Francis On My Mind lansează single-ul „Swimming Pools"
2021-07-30 19:36:45

Vara este anotimpul preferat a lui Francis On My Mind. După ce anul trecut a lansat melodia „Summer”, artista ne surprinde, din nou, cu o melodie solară, potrivită sezonului în care ne aflăm – „Swimming Pools”.
Piesa „Swimming Pools” este compusă de către Larzz Principato, Tiina Vainikainen, Allie Crystal, Stavros Tsarouhas / Nahuel Franco si evidentiază ideea că vara este păstrată mereu în sufletul oricărei persoane care o iubeşte.

„Piscinele mă fac să visez la zile însorite lângă apă, mâncând înghețată și imaginându-mi povești de dragoste și posibilitățile pe care le pot aduce”. (Francis On My Mind).

Single-ul “Swimming Pools” aromatizează simțurile, emoțiile și sentimentele, aduce culoare, savoare și aventură, avem parte de mult mai multe libertăți, mai ales ca vara îți oferă opțiuni și oportunități nelimitate. Cântecul creează o atmosferă plăcută, permițându-ne să visăm încontinuu.

Aventura internațională a lui Francis a început cu prima ei piesă aleasă CE Focus Track, “Circle of Love”. A fost inclusă in cele mai importante playlisturi de pe platformele de streaming. In plus, recent, Francis On My Mind a fost selectata pentru a reprezenta România în campania Samsung Music Galaxy Thursday.

Piesa va fi urmată de un remix internațional, care va fi lansat la sfârșitul lunii august.

Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor ’80, alaturi de vibraţii electro.
Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordeaza acest gen în Romania. Cu amestecul sau de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranta, un nume ce va atrage atentia celor pasionati de muzica izvorata din suflet, mai ales datorita faptului ca tanara artista compune muzica si studiaza pianul.
Primele sale piese, “On My Mind”, “Never Be The Same”, “Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din tari precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia si SUA, intrand in unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *