Fotografii de colectie! BAIETELUL asta mic e acum un CANTARET CUNOSCUT. Ghicesti cine ar putea fi?
2015-05-28 15:36:32

bebe mic

Unele vedete se transforma atât de mult fata de cum erau la vârsta copilariei, încât cu greu le mai recunosti. Este oare si cazul personajului de mai jos?

Era micut, dragut si parea timid. Astazi e un cântaret cunoscut si plin de incredere in el, si-a facut debutul in 2011 in cadrul unui show de talente si a reusit de-a lungul timpului sa se mentina în topuri si sa colaboreze cu artisti de top precum Nicola, Xonia, Boier Bibescu, Doddy, Ana Baniciu etc.

Adrian Tutu, caci despre el este vorba, a reusit sa lase miile de fanii cu gura cascata când au vazut aceasta imagine. Tanarul rapper si-a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare alaturi de mama sa. Poza este una de colectie si vine insotita de un mesaj simplu si emotionant din partea lui Tutu: “Te iubesc, mama!”

tutu1

Fotografiile i-au mai ramas amintire cu mama, dar si cu tatal, pe care i-a pierdut la o varsta frageda, iar lipsa lor il afecteaza enorm si acum.

Fanii cântaretului au fost cu siguranta uimiti când au vazut cât de timid si cuminte parea Tutu în copilarie.

tutu 1

Adrian Tutu a ajuns cunoscut in urma show-ului “Romanii au talent”, unde a castigat marele premiu de 120.000 de euro, si se bucura de celebritate. Recent, tanarul artist a lansat primul single produs in totalitate de el. “Mai tare” se numeste piesa cu care Tutu spera ca va da lovitura pe piata muzicala din Romania. Tutu pregateste si multe alte surprize, despre care o sa aflatide mai multe la momentul oportun.

Mai jos va las sa ascultati noul sau single, “Mai tare” si astept parerile voastre atat despre piesa, cat si despre pozele din copilaria lui.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *