FOTO EA este profesoara de canto a lui Carmen Simionescu, Mellina si Margherita din Clejani! UITE cat de SEXY este profa vedetelor!
2016-08-12 16:33:18

Este frumoasa si sexy si are cu ce se lauda. La doar 31 de ani este una dintre cele mai apeciate profesoare de canto la care apeleaza majoritatea cantaretilor din Romania care vor sa se “slefuiasca”. Carmen Minune, Mellina si Margherita din Clejani sunt doar cateva nume celebre care ii calca pragul scolii de la “Tralala School” Mariei Simion.

Maria este una dintre cele mai cautate profesoare de canto din Romania, prin mana ei au trecut multe voci cunoscute din showbizul romanesc, precum Carmen, Yanka, Mellina, Muneer, Mattyas, Andreea Runceanu, Corina Bud, Anca Badiu, Anthony Icuagu, Yamira, AMME, si muuulti altii.

Pe langa talentul de-a “slefui” vocile cantaretiilor, Maria Simion este si incredibil de sexy. Frumoasa moldoveanca, nascuta la 30 iulie 1985 in Republica Moldova, a realizat recent o sedinta foto in care apare in ipostaze incendiare, asa cum nu am mai vazut-o niciodata. Extrem de sexy si sigura pe ea, Maria s-a lasat pozata in tinute care ii scot in evidenta trupul sexy.

Maria Simion si-a inceput activitatea muzicala la varsta de zece ani in calitate de solista a Studioului Muzical Coral “Lia Ciocarlia” din Chisinau, sub bagheta compozitorului si dirijorului Eugen Mamot, sustinanad numeroase concerte in tara si strainatate timp de cinci ani. Isi continua studiile muzicale la Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, apoi la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la sectia Canto. Este lauriata a mai multor concursuri nationale, colaboreaza cu mai multi compozitori din tara si strainatate. In 2013 obtine “Premiul de Vocalitate” la concursul de opereta, musical si muzica de film “Ion Dacian”, isi continua cariera artistica dar si cea didactica, colaborand cu mai multe institutii de invatamant din Bucuresti atat de stat cat si private, si participand tot in calitate de profesor de canto in cadrul programului “Pepiniera de talente” organizat de primaria sectorului 3, Bucuresti, in urma caruia obtine mai multe premii alaturi de elevii sai foarte bine pregatiti, iar in 2014 devine solista a trupei Cod Rosu cu care sustine mai multe concerte in tara.

In prezent, Maria se ocupa de scoala “Tralala School” impreuna cu buna ei prietena Madalina Dumitru, cunoscuta sub numele de scena Mellina. Mai multe informatii despre scoala de canto aflati accesand site-ul http://tralalaschool.com/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/tralalaschool/.

Ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *