FOTO | Celia, copia fidela a lui Beyonce in ceea ce priveste vestimentatia! Artista a stralucit la un eveniment!
2017-05-29 11:17:46

Revenita in tara de mai bine de o luna, Celia si-a facut aparitia zilele acestea la un eveniment monden. Artista a atras privirile tuturor celor prezenti cu tinuta aleasa. Celia a stralucit intr-o rochie scumpa purtata si de un star international.

Se intampla de multe ori ca vedetele sa imbrace acelasi model de tinuta si sa primeasca atat laude cat si critici. Celia si Beyonce au imbracat aceeasi rochie. Artista noastra romanca a primit numai cuvinte de lauda. Si pe buna dreptate, caci artista a stralucit la propriu la party-ul celor de la Viva.

Purtarea unei rochii identice cu cea a unui star international poate fi un adevarat cosmar pentru o vedeta, insa nu si pentru Celia. Pentru cantareata a fost o adevarata onoare sa imbrace o rochie identica cu cea pe care a purtat-o Beyonce. Onoarea a fost cu atat mai mare cu cat Celia nu o admira doar pe cantareata de la Hollywood, cat si pe designerul care a creat tinuta. Rochia a fost pe placul multor vedete prezente la eveniment.

“Brandul rochitei e Alice Mccal, este un brand Australian foarte renumit, un brand pe care ma gandesc sa il aduc in Romania. Este folosit de artisti precum Beyonce, Katy Perry, etc. Nu imi place sa vehiculez preturi caci mereu ma gandesc ca nu e frumos… Am achizitionat-o, datorita cumnatei mele acum cateva luni, cumnata mea are in Australia deschis un magazin de haine de firma, cele mai tari Branduri din Australia. Datorita ei am reusit sa achizitionez aceasta minunata rochie care s-a vandut (sold out) dupa aparitia artistei Beyonce, in mai putin de o zi. Iar momentan se vinde pe eBay la pret mult mai mare decat era defapt, doar pentru ca acest model a fost purtat si de artista. E interesant ce putere se ascunde in spatele unei celebritati de nivel mondial:)))”, ne-a declarat Celia.

Celia pregatita sa revina in muzica

Dupa mai bine de trei ani in care a locuit in Australia, dedicandu-se vietii de mamica si sotie, Celia a decis sa se intoarca in tara ei natala. Artista a intrat deja in studio si lucreaza la mai multe piese, dupa cum ne-a povestit chiar ea. “Am revenit in Romania si am venit cu o energie minunata. Pregatita de relansare, proiecte interesante din care o sa fac parte, munca multa si implicare”, a declarat cantareata recent.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *