FOTO | A dansat pentru INNA, Andra, Alex Velea, Lora, etc., iar ACUM... Afla povestea fabuloasa a Elenei Ghenoiu!
2017-05-31 14:24:50

Dansul, teatrul, filmul, scena – pasiunea pentru expresia artistica cu care s-a nascut creste din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Nu faima o intereseaza, ci posibilitatea de a da curaj prin voce si miscare celor carora le este frica sa se afirme. “Nimic nu te tine inapoi decat propria ta constiinta”, spune Elena Ghenoiu, o cunoscuta dansatoare din Romania care pe zi ce trece cucereste America.

De-a lungul carierei in Romania a avut sansa sa lucrez cu artisti de top precum Corina, Alex Velea, Smiley, Inna, Alexandra Stan, Fly Project, DeepCentral, Stefan Banica, Loredana Groza, Andra, Tom Boxer, Andreea Banica, Lora, Voxis, Deep Side Deejays, 3 Sud Est. De 3 ani, Elena a renuntat la cariera de succes de dansatoare si a ales sa plece in America pentru a incepe o noua etapa in viata ei.

“Mi-am inceput cariera si accentuez “mi-am”, pentru ca eu am fost cea care “si-a luat destinul in propriile maini”. Eram la un bal al bobocilor, in clasa a 9-a, desi foarta emotionata si entuziasmata nu am ezitat sa adresez o simpla intrebare trupei care tocmai isi incheiase concertul: “Aveti nevoie de dansatoare?”, raspunsul a venit imediat “Da, chiar am fi interesati. Prezentati-ne o coregrafie si ne vom decide”. Nu imi venea sa cred ca au fost receptivi, ca urmare prietena mea cea mai buna, Mellina, aka regina youtubului acum si cu mine am coregrafiat 2 piese. Astfel a inceput colaborarea de succes cu baietii de la “Alb Negru” care a reprezentat rampa mea de lansare in industria artistica. Aceasta experienta a fost urmata de 3 ani petrecuti in trupa Morandi, o perioada prolifica din cariera mea presarata cu premii muzicale si sute de concerte in Romania si Europa”, isi incepe frumoasa romanca povestea.

“In 2010 am fost acceptata la Broadway Dance Center in NYC. Experientele acumulate in aceasta scoala de renume international m-au ajutat sa trec la un nou nivel in cariera mea – televiziunea, astfel mi-am implinit un vis mult ravnit. Am devenit membru al trupei de dans “Dansez pentru tine”, care mi-a deschis o multime de oportunitati noi”, povesteste Elena.

Desi se bucura de succes in Romania si era foarte apreciata in randul artistilor de top, Elena Ghenoiu a luat o decizie radicala in 2014. Atunci, frumoasa romanca a decis sa renunte la cariera de dansatoare din Romania si a plecat in America pentru a-si indeplini un alt vis: de a deveni o actrita celebra!

“Pasiunea pentru teatru m-a propulsat sa-mi indeplinesc un alt vis: scena Teatrului National. Succesul musicalului mult cunoscut “Maria de Buenos Aires” mi-a oferit increderea de a aspira spre industria filmului, acesta devenind factorul principal in decizia de a ma muta in Statele Unite ale Americii. O decizie riscanta, dar care a meritate toate eforturile. Doar cu un bagaj si un bilet la concertul trupelor mele preferat The script si One Republic mi-am luat inima in dinti si m-am mutat in Los Angeles in anul 2014. Lasand in urma familia, prietenii si cariera dobandita prin multi ani de munca am venit pregatita sa o iau de la capat si sa deschid un nou capitol din povestea vietii mele intr un loc total necunoscut mie. Dupa multe luni de incertitudine efortul meu a fost rasplatit cu o viza O1 pentru abilitati extraordinare in arte. Trebuie sa recunosc ca procesul a fost extrem de solicitant. Intre timp m-am inscris la cursurile de actorie ale Ivanei Chubbuck si Sal Landi. Doi profesori de la care am foarte multe de invatat mi-au intarit pasiunea pentru actorie. Desi am stiut ca va trebui sa o iau de la zero si m-am pregatit moral sa infrunt obstacolele, am trecut printr-un proces lung de adaptare, a trebuit sa imi schimb stilul de viata, sa invat o cultura noua. Orice inceput intr-o tara straina este greu, dar mi-am impus ca orice greutate care apare sa o privesc pozitiv, sa gasesc solutia si sa merg mai departe. In iunie se fac doar 3 ani de cand sunt in LA…. cunostintele acumulate si experientele noi pe care le-am avut imi dau insa impresia ca au trecut 10 ani. Da, este tara tuturor posibilitatilor cu un sistem care desi nu este perfect incearca sa fie cat mai meritocratic. Trebuie sa muncesti mult daca vrei sa “make it happen”. Odata cu obtinerea vizei am inceput sa merg la auditii. Primul meu contract a fost cu compania Kenzo, am filmat o reclama pentru o noua colectie de parfumuri. Campanie ce a fost promovata in toata lumea. (http://en.vogue.fr/fashion-videos/beauty/videos/the-teaser-for-the-totem-campaign-by-kenzo/16583, https://www.youtube.com/watch?v=dCmFRHWFK70). Urmatorul proiect pe care l-am semnat a fost pentru James Bond Mobile Game. Am jucat rolul de spion, un personaj al jocului, Carmen Zapata http://jamesbond.wikia.com/wiki/Carmen_Zapata. Am lucrat cu New Balance la show-ul de prezentare a noilor colectii 2016 -17-18″, ne-a mai povestit Elena.

Elena Ghenoiu colaborat cu multi artisti de renume din industria muzicala, precum David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Ozomatli, Soulja Boy, Alex Adair, The Magician, dar cea mai de impact colaborare a fost pentru filmul “Untogheter” care va avea premiera anul acesta. “Sa lucrez cot la cot cu actori pe care ii apreciez, admir si urmaresc de atata timp la tv precum Ben Mendalson (Star Wars-Rogue 1, Batman-The Dark Knight Rises, Bloodline, Missisippi Grind), Jamie Dornana(Fifty Shades Of Grey, Marie Antoinette), Jenifer Gray(Dirty Dancing), Billy Crystal(When Harry Met Sally) pentru mine a fost un sentiment feeric pe care il voi avea in suflet mult timp de acum inainte. Participarea in acest proiect mi-a dat avant si incredere, mi-a aratat ca se poate si ca inca o data depinde doare de mine sa imi fac visele realitate. Momentan lucrez la un superhero film, am un rol principal si sunt foarte entuziasmata de acest proiect. Nu va pot da detalii inca, dar va fi un film de actiune ce va va tine cu sufletele la gura si imediat ce voi avea permisiunea de a dezvalui mai multe detalii veti fi primii sa aflati.”, ne-a mai dezvaluit tanara romanca.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu drag cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *