Fosta concurenta X Factor, Teo Dora lanseaza single-ul de debut „Labirint”
2017-08-17 14:15:45

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, fosta concurenta X Factor, ei single: „Labirint”. Piesa este produsa si compusa in studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

Single-ul vorbeste despre o poveste in care doi iubiti nu se mai regasesc si se pierd ca niste figurine intr-un labirint. Desi incearca sa salveze relatia, totul este in zadar si pana la urma, dragostea dispare.

“Sunata de catre prietena mea sa ascult niste piese, am ajuns intr o seara in studioul lui doddy! De aici a inceput totul! Inca din primele versuri, piesa “Labirint” a fost cea cu care am rezonat cel mai bine, regasindu-ma in poveste! Mai departe, lucrurile au mers de la sine, iar colaborarea cu Doddy a fost excelenta, el fiind un om de la care am avut foarte multe lucruri de invatat!Ii multumesc pentru tot ajutorul si toata sustinerea si sper ca pe viitor sa imi fie alaturi la cat mai multe proiecte! Pentru mine “Labirint” reprezinta inceputul unui drum frumos la care am visat inca din copilarie! Am foarte mare incredere in acest proiect si cred ca o sa ajunga cu usurinta la inimile oamenilor deoarece fiecare dintre noi a trecut la un moment dat in viata printr-un labirint!”, a declarat Teo Dora.

In varsta de 19 ani, Teodora Stoica (Teo Dora) este o artista care a inceput sa cante la varsta de 9 ani. Inca din coplilarie, ea a participat la diverse festivaluri de muzica, iar in urma cu un an a trait experienta „X Factor”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Labirint”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *