Formatia Shinedown isi surprinde in fiecare zi fanii cu vesti bune
2015-08-11 19:01:43

Shinedown

Shinedown si Breaking Benjamin au dezvaluit datele turneului american pe care l-au pus la cale pentru aceasta toamna. Anuntul a fost facut in premiera prina platform Bandsintown.

Seria de concerte va debuta pe 16 octombrie in Wichita si va continua pana pe 24 noiembrie, ultimul show fiind programat la Portoland.

Pentru fanii inraiti sunt disponibile cateva bilete prin intermediul fan cluburilor oficiale. Detalii pot fi gasite pe site-urile celor doua formatii: www.shinedown.com si www.breakingbenjamin.com .

Shinedown au avut parte de o activitate intensa in ultima perioada. Trupa americana a anuntat in urma cu cateva zile lansarea unui nou album dupa o pauza de 3 ani. “Threat to Survival” va putea fi ascultat incepand cu 18 septembrie si urmeaza albumului de succes “Amaryllis”, premiat cu discul de aur.

“Threat to Survival se refera la instinctul primar care exista in fiecare dintre noi si care ne determina reactiile fata de situatiile de criza”, a explicat frontman-ul Brent Smith. “Albumul reprezinta acele momente decisive pentru noi ca trupa. Este o colectie de scenarii care ne-au facut cine suntem astazi, este un album personal si autobiografic.

“Cut the Cord”, primul extras pe single, a fost produs chiar de bassistul Eric Bass, a fost primit extrem de bine si a ajuns pe primul loc in topul Active Rock Radio din intreaga tara. Videoclipul regizat de Darren Doane, colaboratorul lor de lunga durata, a inregistrat nu mai putin de 1.5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Shinedown este una dintre cele mai de succes formatii ale secolului al 21-lea. Albumul “The Sound of Madness” care le-a crescut semnificativ popularitatea a debutat pe locul 8 in Billboard 200 si a ramas in top timp de 120 de saptamani consecutive. “Second Chance” ramane si acum una dintre cele mai reprezentative piese extrase de pe disc. Cu show-urile live explozive, Shinedown au calatorit in intreaga lume, iar activitatea lor a fost recompensata in 2009 cu o nominalizare la American Music Award la categoria “Best Alternative Rock Band”.

Shinedown inseamna Brent Smith (voce), Barry Kerch (tobe), Zach Myers (chitara) si Eric Bass (bass).

Hai sa (re)urmarim impreuna clipul “Cut The Cord”! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *