Fly Project face 1 milion de vizualizari pe zi!
2017-09-07 15:36:19

Noul single Fly Project continua cresterea impresionanta atat in mediul online, cat si in topurile radio.

Vin si pleaca din concerte din toata lumea. Aeroportul le este tot atat de familiar ca propria casa baietilor de la Fly Project, care sunt foarte mult timp plecati in turneu, in destinatii variate.

Tudor si Dan au dat lovitura si cu noua piesa, Get Wet, care desi lansata de nici doua luni, a ajuns la aproape 20 de milioane de vizualizari, in ultima perioada facand milionul de vizualizari pe zi.

“Am crezut in piesa asta si ne bucuram ca a prins, ca oamenii o cauta, o asculta, o auzim la stopuri prin Bucuresti sau prin tara, primim filmulete din alte tari cu oameni care danseaza pe ritmul piesei. Asta e motorul nostru, ne motiveaza foarte mult cand vedem reactia pozitiva a oamenilor la munca noastra” spune Tudor.

In aceasta perioada, nu numai planul profesional a fost extrem de aglomerat, ci si cel personal, Tudor devenind tatal unei fetite minunate, care a implinit o luna, iar Dan afland ca va fi tata pentru a doua oara, de aceasta data al unui baietel.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa reurmarim clipul piesei “Get Wet”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *