FLORIN RISTEI A CASTIGAT TROFEUL “CEA MAI BUNA VOCE MASCULINA” LA GALA PREMIILOR RADIO ROMANIA ACTUALITATI
2017-04-27 00:00:27

Intr-o competie stransa si o companie selecta de voci masculine, precum Stefan Banica sau Smiley, Florin Ristei a convins juriul premiilor radioului public sa ii acorde trofeul pentru cea mai buna voce masculina din Romania. La Gala de decernare a premiilor pentru industria muzicala de la noi, oferite anual de postul public de radio pentru performante in muzica pop, dance, folk şi pop-rock, Florin Ristei a ridicat cel mai ravnit trofeu deasupra capului. “Ma bucur foarte tare pentru o astfel de titulatura, vine sa confirme ca atitudinea mea fata de muzica si dorinta de a fi din ce in ce mai bun nu raman nerasplatite. Vreau sa cladesc un “produs” de care sa fiu mandru, fara compromisiuri, bazat pe munca, rabdare, consecventa si spirit de echipa. Nu ma asteptam, avand in vedere ca am fost nominalizat alaturi de nume grele cum ar fi Smiley sau Stefan Banica. Insa, ma bucur nespus ca am fost ales drept cea mai buna voce masculina din Romania”, spune Florin Ristei, fondatorul trupei FreeStay, alaturi de care bifeaza hit dupa hit.

Dupa ce a cucerit inima fanilor din copilarie, cand facea furori alaturi de “Amici” cu hit-ul “Dana”, Florin Ristei si-a cladit o cariera muzicala bazata pe talent si multa munca. “Cant de cand ma stiu si o sa fac asta o viata! Iubesc scena, iubesc fanii, muzica imi curge prin vene. Aceasta recunoastere a talentului ma ambitioneaza si ma responsabilizeaza.”

Florin Ristei, cea mai buna voce masculina din Romania potrivit radioului public, este un artist complet. Datorita calitatilor vocale a castigat emisiunea-concurs “Te cunosc de undeva” si, de curand, a lansat hit-ul “Din Intamplare”. Piesa este scrisa si compusa de artist dupa un concert. “Piesa s-a nascut dupa un concert, intr-o dimineata tarzie, inspirata probabil din trairile de la momentul respectiv. Versurile le-am scris eu si contin emoţia introvertita a celui care-si gaseste partea lui de vina in relatia dintre doi oameni.” In urma cu 5 ani Florin Ristei a format boy band-ul FreeStay.

Premiile RRA (Radio Romania Actualitati) rasplatesc, an de an, performantele deosebite ale muzicii romanesti pop, pop-dance, folk si pop-rock din anul anterior. Premiile Muzicale Radio Romania au fost acordate in acest an la 15 categorii, pentru care au fost nominalizaţi 35 de artisti si 32 de piese si albume.

Ce parere aveti? Merita?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *