Florin Gherlea - Vara asta (single nou)
2015-07-13 13:50:09

florin

Florin Gherlea, cunoscut în peisajul muzical ca şi KeepFlow, lansează noul single „Vara asta”.

Single-ul „Vara asta” dă startul celui mai cald sezon al anului mult așteptat. Piesa a luat naștere la începutul primăverii și s-a finalizat la începutul verii. Raportat la ultimele single-uri (Bun rămas, Cu gândul la tine), „Vara asta” aduce o schimbare în stilul musical al artistului care îi vine ca o mănușă.

“„Vara asta” este una din piesele mult dorite ca și temă, compoziție, mesaj, la care s-a muncit pe parcursul a trei luni și sunt încântat de ce a ieșit. Piesa transmite un mesaj pozitiv de dragoste și bună dispoziție, pe care o poți asculta oriunde te-ai afla”, ne-a declarat tanarul artist.

Piesa este compusă şi semnată 100% Gherlea Florin Dan (muzică, text), iar înregistrările au fost realizate la ProSOUND STUDIO. În prezent artistul lucrează la următorul single care va fi lansat la jumătatea lunii octombrie. Tot în lucru se află și primul material discografic care încet începe să prindă contur și să fie finalizat.

Vă invit să ascultați noul single al cântărețului Florin Gherlea, „Vara asta”, după care vă aștept cu părerile voastre. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *