florianrus lanseaza piesa "Sportul preferat"
2020-03-27 19:44:24

florianrus, autorul hitului “Strazile din Bucuresti”, are un sport favorit pe care ni-l impartaseste cu noua sa piesa. O metafora a dragostei, ce vine insotita de un lyric video, “Sportul preferat” este compusa de artist alaturi de Marius Moga, George Hora si Madalin Rosioru, in timp ce acompaniamentul vocal este asigurat de Mira, fiind a doua piesa pe care cei doi o interpreteaza impreuna.

Florian este unul dintre cei mai in voga artisti si compozitori din industria muzicala. Numele lui apare in creditele pieselor unora dintre cei mai importanti artisti din Romania, precum: Andra, Nicole Cherry, Mira, Ami, Shift, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”, insa cel mai mare succes l-a cunoscut odata cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti”, cantata alaturi de MIRA, devenind una dintre cele mai ascultate melodii ale anului trecut. A strans peste 36 de milioane de vizualizari pe YouTube si 2 milioane de streamuri pe Spotify, dominand in acelasi timp topurile radio si TV.
A urmat “Pe buzele tale”, o declaratie de dragoste moderna, si “Singura greseala”, o colaborare cu Ioana Ignat. La finalul anului 2019 Florian a lansat EP-ul “Strazile din Bucuresti”, proiectul de suflet al lui Florian, la care a lucrat alaturi de echipa DeMoga pentru a livra cea mai buna versiune a sa.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *