florianrus lanseaza “Cu dorul meu de tine”, cea mai recenta piesa a artistului

“Cu dorul meu de tine”, cea mai recenta lansare a lui florianrus, este o piesa pop despre dor si despre greutatea lui. Produsa de Vlad Lucan si Octavian Ioachim si scrisa de Florian, “Cu dorul meu de tine” promite sa fie refrenul din capul nostru in aceasta vara.

Inainte de debuta ca artist solo, florianrus a lucrat cu cele mai mari nume din industria muzicala romaneasca, contribuind la muzica artistilor precum Andra, Mira, Ami, Marius Moga, Lidia Buble, Nicole Cherry sau Shift.

In 2016, Florian debuteaza cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmand “Cel mai lung drum”, in 2017, iar in 2019 a fost momentul cand artistul a inceput sa se bucure de succes, o data cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti”, in colaborare cu MIRA. Piesa a devenit rapid una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut, bucurandu-se de mult airplay si reusind sa adune 39 de milioane de vizualizari pe YouTube si peste 2 milioane de stream-uri pe Spotify.

In iarna lui 2019, florianrus a lansat proiectul lui de suflet, reprezentat de EPul sau de debut, “Strazile din Bucuresti”. Pe langa hit-ul cu acelasi nume, EPul mai contine piese precum “Pe buzele tale” si “Sportul preferat”.

Pareri?