Florian Rus impartaseste cu noi varianta acustica a hit-ului "Strazile din Bucuresti"
2019-10-03 13:45:50

Hit-ul “Strazile din Bucuresti” primeste o reinterpretare acustica cu ajutorul lui Florian Rus, reinterpretare care subliniaza cumva sentimentul melancolic ce a stat la baza piesei.

Piesa originala, in colaborare cu MIRA, se bucura de succes atat in digital, cat si la radio. A intrat aproape imediat dupa lansare in topurile radiourilor principale din Romania, iar ea inca se afla zilnic in Spotify Daily Top 50 – Romania.

Noua mea piesa e despre «Strazile din Bucuresti» si despre toate povestile de dragoste la care au fost ele martore. Ma bucur ca MIRA a acceptat sa spunem povestea asta impreuna. Si poate, cine stie, iti amintim si tie de cineva” – florianrus

Florian este nul dintre cei mai in voga autori din industria muzicala, numele lui aparand in creditele celor mai importanti artisti din Romania: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”.

Piesa celor doi a intrat aproape instant in topuri, regasindu-se acum in topurile radio, fiind prima piesa romaneasca din Spotify Daily Streams si avand in prezent peste 20 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *