Flori Alexandra, românca de 14 ani care l-a facut pe unul dintre jurati sa ingenuncheze in fata ei la Vocea Spaniei
2018-09-08 10:43:51

Flori Alexandra, românca favorită să câștige marele premiu la Vocea Spaniei junior a uimit toată audiența, printr-o interpretare de excepție. Ea a reușit să se califice în FINALA concursului.

Flori Alexandra Cuțitaru, românca noastră a avut o prestație de excepție, lăudată de toți specialiștii. Ea a interpretat melodia Purple Rain.

În finala concursului ea va înfrunta alte opt concurente.

„Aș putea spune că este una dintre cele mai bune performanțe pe care le-am văzut în viața mea … dar nu o voi face pentru că nu este timpul să vă spun, este timpul să le spuneți părinților voștri.

Ce s-a întâmplat acum este magia pură „, a spus juratul Antonio Orozco.

Flori Alexandra Cuţitaru, în vârstă de 14 ani, originară din România, a fost la un pas să câştige marea finală a show-ului „Vocea Spaniei Junior/La Vos Kids“, de luni seară.

Deşi în finala concursului românca a avut două interpretări apreciate de membrii juriului, publicul spaniol a preferat-o pe Melani, o fetiţă de 10 ani care a interpretat „Nessun dorma“, o arie din actul final al operei „Turandot“, de Giacomo Puccini, potrivit romaniaexpres.com.

Românca din Almonte (provincia Huelva) s-a situat pe locul secund, dar a reuşit să câştige dragostea şi admiraţia spaniolilor. Tânăra este originară din comuna Bistreţ, judeţul Dolj, şi locuieşte de cinci ani în Spania, alături de familia ei.

Flori a adus pe scena de la „Vocea Spaniei Junior“ o versiune originală a melodiei „Without You“, de la Mariah Carey, versiune care i-a scos în evidenţă vocea şi care a avut un final apoteotic.

La fel ca în etapele precedente, cuvintele de apreciere ale membrilor juriului au fost la superlativ:

„Mai bine de atât e imposibil“, a spus cântăreaţa Rosario Flores.

„Eu am o expresie care mi-a venit în minte din ziua în care am ascultat-o pentru prima oară pe Flori: Eşti inevitabilă. Şi ştii de ce? Pentru că ai un talent enorm. Atât de mare încât oricât ai încerca să scapi de el nu ai să poţi. Azi ai cântat cu ochii în lacrimi. Flori, eşti un dar divin! Eşti un înger!“, a afirmat cântăreţul Antonio Orozco, mentorul tinerei românce.

„Ne-ai hipnotizat pe toţi. Nu pot decât să mulţumesc pentru această voce şi pentru că te-ai născut“, au fost cuvintele cântăreţului Pablo Lopez.

„Mulţumesc acestui public minunat care m-a încurajat, m-a aplaudat. Nu în ultimul rând, muţumesc părinţilor mei care m-au ajutat şi care în permanenţă au fost alături de mine, la bine şi la greu. Indiferent de rezultatul de azi, eu sunt recunoscătoare şi mă bucur că v-am cunoscut“, a declarat emoţionată copila de 14 ani.

Pentru cea de-a doua sa interpretare, Flori a ales un cântec în limba spaniolă, „Vuelvo a verte“, a solistei Malú, fostă membră a juriului în prima ediţie de la „Vocea Spaniei Junior“. Şi de această dată, membrii juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei românce.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *