Florence + the Machine lanseaza single-ul „Hunger”
2018-05-04 22:22:52

Florence + the Machine lanseaza „Hunger”, primul single extras de pe noul album pe care trupa il pregateste, „High As Hope”, a carui lansare este programata pentru 29 iunie. Te poti inregistra pentru Pre-Order album aici: https://florencemachine.lnk.to/HighAsHopePR

Single-ul „Hunger” marcheaza un moment definitoriu pentru cariera lui Florence, tocmai prin alaturarea inedita dintre versurile cu caracter personal, de o onestitate dureroasa si o senzatie antonimica de resemnare, comuniune si bucurie. „Hunger” vine insotit de un videoclip incredibil, regizat de catre artistul catalan, AG Rojas.

Piesa reuseste sa traduca in mod fidel sentimentul pe care il lasa in urma lacunele afective si nevoia ulterioara de a le umple cu dragoste si ura, obsesii si dependente, doar cu scopul de gasi satisfactie. Potrivit declaratiei lui Florence, „acest cantec este despre cautarea iubirii prin mijloace care poate nu au legatura cu acest sentiment si despre modul in care incercarile de extirpare a senzatiei de singuratate pot conduce la izolarea noastra. Cred ca am creat impresia unei mari vulnerabilitati odata cu aceasta piesa, insa am vrut sa incurajez conexiunea, tocmai prin faptul ca multi oameni simt aceste lucruri, cu toate ca nu vor sa recunoasca. Cateodata, atunci cand nu te poti exprima prin cuvinte, e mai bine sa canti.”

„Hunger” este primul single lansat de pe cel de-al patrulea album de studio Florence + The Machine, „High As Hope”, care promite a se aventura si pe teritorii neexplorate, în aceesi masura in care va ramane fidel radacinilor.

Albumul „High As Hope” este dovada clara a evolutiei muzicale a artistei, care pare acum mai sigura decât niciodata. Florence scrie despre anii adolescentei dintr-un unghi distinct, pe directia maturizarii si trateaza subiecte precum copilaria sa din sudul Londrei, familia, relatiile interumane si arta in sine. Poate pentru prima oara, un album precum „High As Hope” reuseste sa atinga un subiect foarte intim si sa il imbrace intr-un sunet atat de original.
„High As Hope” este un amestec de contradictii, nascut, dupa cum spune si Florence, „din bucurie si furie”, un amestec destinat relevarii unei noi directii muzicale si spirituale, o directie cat se poate de onesta si personala.

Florence + the Machine: „High As Hope” tracklist

June
Hunger
South London Forever
Big God
Sky Full of Song
Grace
Patricia
100 Years
The End of Love
No Choir

Puteti asculta si descarca de aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *