Florence + the Machine lanseaza piesa “Sky Full Of Song”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Florence + the Machine lanseaza piesa “Sky Full Of Song”, in parteneriat cu Record Store Day, dupa o pauza de 2 ani de la ultimul material.

In 2015 cucerea topul Billboard cu albumul How Big, How Blue, How Beautiful si acum, dupa o pauza de 2 ani, trupa revine cu piesa “Sky Full Of Song”, realizata in parteneriat cu Record Store Day. Cu aceasta ocazie, piesa se va lansa si in format fizic, pe vinil, in editie limitata, pe 21 Aprilie.

Intrebata care este povestea din spatele melodiei, Florence Welch a declarat ca vizeaza o serie de momente si experiente sensibile din viata sa. Tocmai din acest motiv, “Sky Full Of Song” a fost genul de piesa care a aparut natural, fara prea multe eforturi in studio si sesiuni lungi de inregistrari.

Odata cu piesa “Sky Full Of Song”, Florence a anuntat ca va publica si prima sa carte, “Useless Magic”. Cartea cuprinde o colectie unica de versuri, ilustratii si poezii pe care artista le-a realizat de-a lungul carierei sale si care ofera un insight in procesul sau de creatie pentru Florence + the Machine. Cartea “Useless Magic” se va lansa pe 5 Iulie 2018.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Sky Full Of Song”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii