Florence + The Machine lanseaza „Moderation"
2019-01-29 17:44:04

2018 a fost un an remarcabil pentru cariera lui Florence Welch, al carui album, „High As Hope”, a fost indelung aclamat, aducandu-i artistei nominalizari la Mercury Prize si BRIT Awards (la categoriile „Album Of The Year” si „British Female Solo Artist”).

In lumina acestor mari realizari, Florence + The Machine continua sa isi uimeasca fanii cu noi lansari. „Moderation” este noul single, un adevarat imn inspirational, interpretat pentru prima data in cadrul unui concert sustinut in Australia, ce a facut parte din turneul „High As Hope”. „Moderation” vine la pachet cu o serie de revelatii si o gaseste pe Florence in ipostaza de a vorbi deschis despre dragoste si relatii.

Lansarea single-ului este sustinuta si completata de o alta piesa noua, „Haunted House”, un material mult mai delicat, produs de catre Matthew Daniel Siskin.

Pentru luna martie, Florence a anuntat inceperea turneului european, care va fi urmat de un lung sir de reprezentatii in cadrul celor mai mari festivaluri muzicale. Anul acesta Florence va urca pentru prima data pe o scena din Romania, fiind unul dintre headlinerii festivalului Electric Castle.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *