Florence + the Machine lanseaza albumul „High As Hope”
2018-06-29 19:32:37

Florence + the Machine lanseaza cel de-al patrulea album de studio, „High As Hope”, un material asteptat cu nerabdare de fanii de pretutindeni, material care promite relevarea unei directii muzicale distincte.

Albumul „High As Hope” este dovada clara a evolutiei artistei, care pare acum mai sigura decât niciodata. Florence scrie despre anii adolescentei dintr-un alt unghi, pe directia maturizarii, si trateaza subiecte precum copilaria sa din sudul Londrei, familia, relatiile interumane si arta in sine.

Poate pentru prima oara, un album precum „High As Hope” reuseste sa atinga un subiect foarte intim si sa il imbrace intr-un sunet atat de original.

Noul material semnat Florence Welch este o expresie a regasirii de sine, un testament de o onestitate zdrobitoare, un spectacol al luciditatii. Artista a inceput sa scrie pentru album (pe care l-a si coprodus) in linistea oferita de orasul natal, pedaland in fiecare zi spre studioul ei din Peckham. Munca a fost continuata in colaborare cu Emile Haynie, in Los Angeles.

In cele din urma, albumul a fost mixat in New York, unde, privind spre linia fina a orizontului, Florence s-a lasat inspirata de contrastul violent intre haosul lumii pamantene si linistea cerului, gasind astfel varianta perfecta de titlu pentru noul material – „High As Hope”.

Intreg albumul este un amestec de contradictii, nascut, dupa cum spune si Florence, „din bucurie si furie”, un amestec destinat relevarii unei noi directii muzicale si spirituale. Reunind piese precum „Sky Full of Song”, „Hunger” si „Big God”, albumul „High As Hope” se numara cu certitudine printre cele mai frumoase materiale discografice ale anului 2018.

Florence + the Machine: „High As Hope”

June
Hunger
South London Forever
Big God
Sky Full of Song
Grace
Patricia
100 Years
The End of Love
No Choir

Puteti asculta si descarca aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *