Florena si DREI au o reinterpretare aparte a hit-ului "Heathens"
2017-03-08 17:33:57

Pentru cel de-al cincilea cover din seria Roton Music Cafe Sessions, Florena a decis sa colaboreze cu Drei, o voce masculina ce incepe usor, usor sa-si lase amprenta in industria muzicala din Romania.

Tanara artista a demonstrat cu fiecare lansare ca are un timbru special care se pliaza perfect pe orice piesa aleasa.

“Heathens” este piesa de rezistenta a recitalului de coveruri ale artistei, single-ul, interpretat original de Twenty One Pilots, facand senzatie in toate topurile de muzica, reusind sa doboare recorduri si sa devina una dintre cele mai populare hituri internationale din ultima perioada.

Despre piesa, Florena declara: Ascult “Heathens” zilnic, de cand s-a lansat. Imi place aceasta melodie extrem de mult si cel mai mult imi place mesajul ei.

Chiar daca este o piesa moderna, care suna minunat, are un mesaj puternic.

M-am hotarat sa fac un cover pe ea, pentru ca o catam nonstop si imi placea ce aud. Am ajuns in studio, am inregistrat-o cap-coada si mi-am dat seama ca lipseste forta si energia piesei, asa l-am cunoscut pe colegul meu, Drei cu care ma inteleg de minune si, impreuna, noi zicem ca am facut o treba buna. Voi ce parere aveti?

“Cea care a ales melodia este Florena si impreuna cu echipa Roton a hotarat ca au nevoie de o voce masculina care sa cante partea de rap de pe aceasta piesa. Avand in vedere ca mai cantasem rap pe “Say Cheese”, rolul mi se potrivea ca o manusa in aceasta ecuatie.” spune Drei despre participarea lui in acest cover.

“Colaborarea cu Florena a fost una foarte tare si speciala in acelasi timp. Noi nu ne stiam personal pana in momentul filmarilor. Am tras vocile in acelasi studio, dar in zile diferite si nu am reusit sa ne intalnim in persoana decat la filmari.” continua artistul.

“Heathens” in interpretarea lui Drei si a Florenei are un farmec aparte, o personalitate puternica si va atinge sufletul fanilor cu siguranta!

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam piesa, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *