Florena lanseaza un cover care ameninta iarna!
2017-02-15 20:02:21

Desi iarna e in toi, sigura pe pozitie, curajoasa artista Florena lanseaza o piesa prin care va incalzi atmosfera incaperilor inghetate.

Florena si-a facut debutul o data cu participarea la X Factor, mai apoi clasandu-se pe pozitia a treia la selectia nationala la concursul international EUROVISION 2016, iar aceaste realizari ale tinerei de doar 17 ani i-au asigurat atentia publicului si a criticilor care i-au laudat timbrul si felul unic de interpretare.

Al doilea cover dintr-o serie de 4 este piesa “I See Fire” a artistului Ed Sheeran, scrisa pentru soundtrack-ul filmului The Hobbit din seria Stapanul Inelelor.

Piesa a devenit curand un adevarat hit, fiind o adevarata inovatie in materie de sunet.

“”I See Fire” este o piesa draga mie, o piesa care a avut un succes remarcabil, o piesa care a fost preferata multor oameni acum cativa ani si m-am gandit sa o reinterpretez in propriul stil. Sper sa va placa si sa ajunga la sufletele voastre.” declara Florena.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna coverul piesei “I See Fire”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *