Filmul „A Star Is Born" are cinci nominalizari la Globurile de Aur
2018-12-08 19:46:53

Nominalizarile la cea de-a 76-a editie a premiilor Globurile de Aur aduc cu sine o mare reusita pentru echipa celebrei productii cinematografice, „A Star Is Born”. Filmul a primit nu mai putin de 5 nominalizari la cele mai importante categorii.

Astfel, „A Star Is Born” este nominalizat pentru Best Motion Picture – Drama, alaturi de „Black Panther” si „Bohemian Rhapsody”. Lady Gaga intrece orice asteptare odata cu nominalizarea la categoria Best Actress in a Motion Picture – Drama, iar Bradley Cooper nu se lasa mai prejos si primeste doua nominalizari pentru Best Actor in a Motion Picture – Drama si Best Director – Motion Picture. „Shallow”, piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper, care a facut furori in ultima perioada, este nominalizata la categoria Best Original Song – Motion Picture, alaturi de „Revelation” din filmul „Erased Boy”, o piesa emotionanta, interpretata de Troye Sivan si Jonsi.

Dupa cum graiesc semnele, se pare ca editia din 6 ianuarie a premiilor Globurile de Aur, prezentata de Sandra Oh si Andy Samberg, va veni la pachet cu o serie de surprize pentru echipa filmului „A Star Is Born”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *