Filme la malul mării - Arkadia ShortFest 2019
2019-08-02 18:04:22

Se apropie cea de a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Filme de Scurt Metraj Arkadia ShortFest, între 13 și 17 august la Unbar, lângă plaja Corbu (Constanța).

Programul de anul acesta cuprinde 6 filme în competiție, 11 scurtmetraje din selecția oficială, dar și producții ale partenerilor festivalului, precum ÉCU (The European Independent Film Festival) sau Școala de Film de la Łódź. În cadrul galei de deschidere va fi proiectat lungmetrajul „Jurnalul Familiei –escu” în regia lui Șerban Georgescu.

Juriul ediției de anul acesta este format din actrița Iulia Verdeș, regizorul Șerban Georgescu și actorul George Piștereanu, care vor oferi Trofeul Arkadia ShortFest 2019 celui mai bun film din competiție.

Pe lângă filme din toate colțurile lumii, oaspeții se vor putea bucura de alte evenimente conexe, precum expoziția „Disfunctional Objects” de Laurian Popa, concertul Șuie Paparude din 16 august și alte petreceri până în zor de zi.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online de pe https://eventbook.ro/film/bilete-festivalul-international-de-film-de-scurt-metraj-arkadia-shortfest sau la fața locului. Festivalul pune la dispoziție o zonă de campare gratuită, iar oaspeții vor putea mânca preparate delicioase la Unbar.

Festivalul de film Arkadia ShortFest este organizat de Asociaţia Culturală Arkadia, în parteneriat cu Unbar. Sponsorul principal este Afla Rom Trans. Mașina oficială a festivalului este Honda.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *