Fifth Harmony feat. Kid Ink - Worth It (videoclip nou)
2015-03-31 18:14:56

In timp ce single-ul “Worth It”, colaborarea cu Kid Ink, cucereste in topurile muzicale internationale, fetele de la Fifth Harmony lanseaza videoclipul piesei.

Videoclipul a fost prezentat in premiera in cadrul “Nickelodeon Kids’ Choice Awards”, sambata, 28 martie, unde Fifth Harmony a primit trofeul “Favorite New Artist”.

Al treilea extras de pe albumul “Reflection”, single-ul “Worth it” continua sa cucereasca topurile muzicale din intreaga lume. In plus albumul de debut al fetelor a ocupat pozitia a 5-a in topul Billboard, iar turneul “Reflection Tour” este sold out.

Fetele de la Fitfh Harmony vor canta pe 6 aprilie la evenimentul White House Annual Easter Egg Roll, iar pe 13 aprilie vor fi in platoul emisiunii Live With Kelly & Michael.

Anul 2014 a fost unul de bun augur pentru Fifth Harmony. Primul single de pe albumul de debut, “BO$$”, a primit discul de aur pentru vanzari, au cantat in deschiderea unui mega-concert Demi Lovato, au primit doua premii importante in cadrul Radio Disney Music Awards, la categoriile Breakout Artist Of The Year si “Best Song to Rock Out With Your BFF”, premiul “Artist to Watch Moonman” la MTV VMA si au primit 6 nominalizari la Teen Choice Awards.

Va las sa urmariti noul videoclip Fifth Harmony feat. Kid Ink – “Worth It” si astept parerile voastre! Va place sau nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *