Fiecare deget de la mana are legatura cu cate 2 organe interne. Metoda japoneza despre care se spune ca trateaza multe
2018-07-11 17:04:11

In timp ce practici aceasta metoda este recomandat sa respiri adanc. Daca iti doresti o armonie in corpul tau este necesar sa masezi separat fiecare deget.

Degetul Mare. €Organe: stomacul si splina; €“Emotii: anxietate si depresie; €“Simptome Fizice: durerile stomacale, problem ale pielii, nevroza, dureri de cap.

Aratatorul. Organe: rinichii si vezica; Emotii: dezamagirile, confuzia, teama; Simptome Fizice: dureri de dinti, dureri de spate, dureri musculare, problem ale sistemului digestiv .

Degetul Mijlociu. Organe: colecist si ficat; Emotii: incertitudinea si furia; Simptome Fizice: problem ale sistemului circulator, dureri menstruale, oboseala, dureri de cap frontale, migrene.

Inelarul. Organe: Intestinul gros si plamani; Emotii: pessimism si tristete; Simptome Fizice: problem ale pielii, astm, probleme ale sistemului digestive si respirator.

Degetul Mic. Organe: inima si intestinal subtire. Emotii: anxietate, nervozitate, teama si lipsa respectului de sine; Simptome Fizice: dureri cardiac, dureri de gat, probleme ale oaselor

Preseaza un deget timp de 3-5 secunde si imediat vei simti efectele asupra unui organ.

Daca simtiti ca in casa dumneavoastra exista energii negative, exista cateva tehnici prin care le puteti depista.

Cu ajutorul unor trucuri extrem de simple veti putea lua si masuri in acest sens. Curatarea energetica periodica poate mentine armonia in casa dumneavoastra!

CE REPREZINTA ENERGIA CASEI?

Caminul este spatiul in care exista unitatea familiei, asa ca in felul acesta energiile tuturor membrilor se unesc. Emotiile, sentimentele si gandurile nu doar emana energii, ci le si atrag.

Energiile negative apar in casa noastra din mai multe motive. Membrii familiei sunt actorii principali, chiar daca si prietenii sau vecinii influenteaza.

Chiar si mediul in sine ne poate afecta. Puteti detecta energiile negative prin mai multe metode. Banii incep sa scada, norocul nu mai este de partea dumneavoastra iar relatiile intre membri sunt tensionate.

Pe langa aceasta lipsa de armonie intre membrii, chiar si animalele incep sa se comporte ciudat. Veti observa cum devin mai anxiosi sau incep sa planga din senin, iar plantele vor incepe sa se usuce.

Veti observa toate aceste simptome, asa ca este important sa aveti o metoda de detectare a energiilor

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *