Felix Jaehn & Calum Scott lansează single-ul „Love On Myself”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Calum Scott, una dintre cele mai sensibile și ușor recognoscibile voci ale peisajului muzical actual, colaborează cu Felix Jaehn, celebrul DJ, producător și compozitor german și lansează single-ul „Love On Myself”.
Asocierea celor doi artiști este una mai mult decât spectaculoasă, compatibilitatea lor muzicală fiind exact elementul care completează lista celor mai recente lansări. Felix Jaehn și-a făcut debutul în industrie, în anul 2015 și, din acea clipă, muzica lui a reușit să fie ascultată de peste 3.8 miliarde de ori.
Felix Jaehn și câștigat renumele internațional prin piese precum „Cheerleader”, material ce a făcut istorie în clasamentele globale (#1 în peste 55 de topuri, inclusiv în clasamentul Billboard Hot 100, în Statele Unite).

„Ain’t Nobody”, cel mai cunoscut single al lui Felix, a devenit o senzație globală, care l-a transformat pe acesta într-un superstar. Colaborarea dintre Felix Jaehn și Calum Scott, artistul care a dat naștere hit-urilor „Dancing On My Own” și „You Are The Reason”, este doar o mica mostră din noua abordare muzicală a acestuia, care se va regăsi și pe materialul următorului său album.

Păreri?

Comentarii