Feli lanseaza varianta in limba engleza a single-ului “Buna de iubit” (Royalty)
2018-02-21 18:46:48

La o saptamana de la lansarea single-ului “Buna de iubit”, Feli revine astazi cu varianta in limba engleza a piesei care se afla in finala Selectiei Nationale Eurovision. “Buna de iubit” (Royalty) se va auzi pe scena Salii Polivalente, duminica, 25 februarie, si va putea fi votata pentru a reprezenta Romania la Eurovision Song Contest. Evenimentul se va desfasura la Lisabona, in Portugalia, in perioada 8-12 mai.

“Eu cred ca noi, femeile, ne oglindim una in cealalta, ca avem foarte multe lucruri in comun, indiferent de coltul de lume in care ne aflam. Toate avem nevoie din cand in cand de ceva care sa ne aduca aminte ca suntem importante, ca trebuie sa ne iubim si sa ne respectam un pic mai mult. <> poarta acest mesaj universal si mi-am dorit ca el sa ajunga la cat mai multe femei din lumea aceasta,” a spus Feli.

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din Romania. A ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

In 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu doua dintre single-urile sale: „Timpul”, care a ramas in top 10 radio si TV pentru 5 luni consecutive, si “ACASA”, care a fost numarul 1 timp de patru saptamani. In plus, artista si-a prezentat si albumul de debut – “Eu sunt Feli”. La inceputul anului 2018, ea a lansat alaturi de Smiley un duet emotionant pentru piesa “Vals”, colaborare care i-a adus artistei multe reactii pozitive.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Buna de iubit” (Royalty), dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *