Feli lanseaza „Buna de iubit”, piesa cu care participa la Eurovision
2018-02-15 17:48:29

Feli, una dintre cele mai surprinzatoare artiste din Romania, lanseaza “Buna de iubit”, o noua melodie de pe albumul sau de debut – “Eu sunt Feli”. Piesa este ca o declaratie de independenta a femeilor, fie ca sunt mame, sotii sau iubite, care vor si pot sa faca orice isi propun.

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar « Buna de iubit » are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci cand iubim o alta persoana, uitam sa ne iubim pe noi. Ajungem sa daruim toata iubirea noastra celorlalti. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte ca trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult“, marturiseste Feli.

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, aflat la a treia colaborare cu Feli. “De cand am ascultat piesa, m-am gandit ca vreau sa ies din conventia femeii surprinsa in cartierul cu blocuri gri si atmosfera apasatoare. Aveam nevoie un spatiu atemporal. Pensicola a fost prima varianta, mai ales ca fusesem acolo cu proiectia ultimului meu film si stiam locatia. Am prieteni romani care locuiesc acolo si care au facut posibila aceasta filmare”, explica regizorul.

“Buna de iubit” se regaseste pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, “Eu sunt Feli”, alaturi de hit-uri precum “ACASA”, “Timpul”, “Va urma” sau “Creioane colorate”. (https://Feli.lnk.to/EusuntFeli). Piesa este in finala Selectiei Nationale Eurovision.

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din Romania. A ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

In 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu doua dintre single-urile sale: „Timpul”, care a ramas in top 10 radio si TV pentru 5 luni consecutive, si “ACASA”, care a fost numarul 1 timp de patru saptamani. La inceputul anului 2018, ea a lansat alaturi de Smiley un duet emotionant pentru piesa “Vals”, colaborare care i-a adus artistei multe reactii pozitive.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Buna de iubit”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *